ГИ ПОДРЖАВАМЕ ЛИЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ

03/06/2017

Taxi osobe sa posebnim potrebama

Naxis се грижи за своите муштерии. Заради тоа за патниците со инвалидитет обезбедивме соодветен транспорт. Ве молиме да ни нагласите да ли вие потребно посебно возило, а ние ќе се грижиме за се друго.

Comments are closed.