Loyalty картички

03/06/2017

Naxis Taxi Loyalty Kartice

business1

Имате фирма или хотел? Сакате да секогаш имате возило на располаѓање? Сте загрижени за трошоците? Сакате се да платете на крај на месецот?

Брзина и сигурност се некои од најважните фактори во современиот бизнис. Она што на вас ви треба е такси превозник који што може да гарантира на своите клијенти секогаш достапно возило кое што ќе се појави во најкраток рок на наведената локација. На вашето претпријатие е потребна соработка со Naxis.

Потпишете договор со нас и приклучите се на долгата линија на реномирани компании кои што веќе со години ги користат нашите услуги.

Што добивате? За почеток, нумерисана LOYALTY картичка која што е вашиот билет во нашиот свет. Можете да земете една или повеќе картички, колку што сакате, а самиот систем функционира многу едноставно. Нејзиниот корисник треба при нарачката на возењето да нагласи дека му е потребно возили со ПОС терминал кроз кој на крајот од возењето ќе се провлече LOYALTY картичката. Возачот ќе му издаде на клијентот една од двете копији на сметка кои ќе ги содржи сите релевантни информации.

business2

Вие, исто така, добивате целосна контрола и можност за следење на сите трошоци. Секогаш ќе ја знаете не само вкупната сметка туку и поединачните задолжениа за секоа LOYALTY картичка, а сметката која ќе ви ја доставиме на крајот на месецот ќе содржи и службен број на возачот, датум, време и цена за секоја пружена услуга.

Според тоа, ви обезбедивме уште една важна погодност: LOYALTY картичките можат да се лимитираат на износ по ваша желба, за случај да не сакате да на своите вработени им дозволете неогранична потрошувачка.

Освен тоа, нудиме и дочек на вашите клијенти на аеродромот “Никола Тесла” : нашиот возач ќе се појави со одштампан лого на компанијата и вашиот гост ќе го доведе на посакуваната адреса, а од вас се очекува само да ни испратете мејл на business@naxis.dev со податоци за летот.

business3

ОВАА ПОНУДА ВАЖИ И ЗА ХОТЕЛИ

Ако имате хотел и сакате гости који што секогаш се враќаат и го пренесуваат добриот збор за квалитетот на вашите услуги, го нудиме и на вас овој специјално дизајниран сервис кои што совршено ќе се вклопи во вашиот модерен пристап на угостителство.

Вие од нас добивате една или повеќе LOYALTY картички, а вашите муштерији удобно, брзо и безбедно возење до дестинацијата и поштена цена за дадената услуга како и сигурност дека нема да бидат изиграни. Да ли спомнавме и бесплатен Wi-Fi? Кај нас тоа се подразбира. Али само кај нас.

Како ова функционира? Едноставно, бидејќи само е неопходно да на гостинот кога ја изнајмува собата му ја дадете на користење LOYALTY картичката со која тој потоа ќе ја плаќа услугата на Naxis, во возилата со ПОС терминал.

За време додека картичката е во посед кај вашиот гостин вие ќе имате пуна контрола на трошоците, и тоа по пат на специјална апликација која ќе се наоѓа на таблетот кои што ќе ви го доставиме. При одјавувањето од хотелот, на гостинот му ја издавате сметката за картичката која е користел. Потоа рецепционерот ќе ја анулира картичката како би можел да е издаде на друг гостин.

Тука можете да го превземете предлогот за соработка во ПДФ формат на англиски јазик.

Ако сакате повеќе информации за услугите и предностите на LOYALTY картичката ве молиме да го повикате нашиот call centar секој ден од 9 до 17 саат на следниве броеви на телефон 011.35.65.057 и 066.8732.333 или да ни пишете на business@naxis.dev

Comments are closed.