НАЕМ НА ВОЗИЛО СО ВОЗАЧ

03/06/2017

Naxis Taksi Vozila

Планирате венчање? Ви гарантираме дискретен возач и LUX возило заради кого ќе бидете тоа што треба да бидете: Ѕвезда на вечерата. Морате на пат надвор од градот? Ви нудиме широк избор на LUX возила. Ако сакате да го разгледате Белград имаме за вас специјално обучени возачи кои што ќе бидат ваши лични туристички водачи. Цена? Ќе се договориме!

Comments are closed.