НАШИТЕ ВОЗИЛА СЕ PET FRIENDLY

03/06/2017

Naxis Taxi petfriendly

Имате домашно милениче на кого гледате како на член на семејството и сакате да е стално уз вас и да со вас го дели секој момент на вашиот живот? Не грижете се затоа што и ние сакаме животни, не заборавајте да ни нагласите дека ги водите со себе , како и ако станува збор за големо куче.

Comments are closed.