ЗАКАЖЕТЕ ВОЗЕЊЕ ЗА И ОД АЕРОДРОМ

03/06/2017

Naxis Taxi Aerovoznja

Ако одете за или од аеродром , резрвацијата можете да ја направете и неколку дена однапред. Во случај да сакате обезбеден превоз од аеродром према градот потребно е на office@naxis.dev да ни доставете податоци за летот и лицето кое што треба да се почека.

Comments are closed.