Loyalty kartice

18/03/2014

  • Naxis Taxi Aerodromska voznja
  • Naxis Taxi Twitter
  • Naxis Taxi Aerodromska voznja
  • Naxis Taxi Loyalty Kartice

business1

Posedujete firmu ili hotel? Želite da uvek imate vozilo na raspolaganju? Brinu vas troškovi? Hteli biste sve da platite na kraju meseca?

Brzina, pouzdanost i izvesnost neki su od najbitnijih faktora u savremenom poslovanju. Ono što vam je potrebno jeste taksi prevoznik koji može garantovati svojim klijentima da će uvek imati dostupno vozilo koje će se u najkraćem mogućem roku pojaviti na navedenoj lokaciji. Ono što je vašoj firmi potrebno je saradnja sa Naxisom.

Sklopite ugovor sa nama i pridružite se dugom nizu renomiranih kompanija koje već godinama koriste naše usluge.

Šta dobijate? Za početak, numerisanu LOYALTY karticu koja je vaša ulaznica u naš svet. Možete uzeti jednu ili više, koliko god želite, a sam sistem funkcioniše krajnje jednostavno pošto je dovoljno da njen korisnik pri naručivanju vožnje naglasi da mu je potrebno vozilo sa POS terminalom kroz koji će se na kraju provući LOYALTY kartica. Vozač će klijentu izdati jednu od dve kopije računa koji će sadržati sve relevantne informacije.

business2

Takođe, dobijate potpunu kontrolu i mogućnost praćenja svih troškova. Uvek ćete znati ne samo sveukupni račun već i pojedinačno zaduženje za svaku LOYALTY karticu koju imate, a specifikacija uz fakturu koju ćemo vam dostaviti na kraju meseca sadržaće i službeni broj vozača, datum, vreme i cenu svake pružene usluge.

Pored toga, obezbedili smo vam još jednu izuzetno važnu pogodnost: LOYALTY kartice mogu da se limitiraju na iznos po vašoj želji, za slučaj da ne želite da svojim zaposlenima pružite neograničenu potrošnju.

Povrh svega, nudimo i doček vaših klijenata na aerodromu “Nikola Tesla”: naš vozač će se pojaviti sa odštampanim logoom kompanije i vašeg gosta dovesti na željenu adresu, a od vas se očekuje samo da nam pošaljete email na business@naxis.rs sa podacima o letu.

business3

OVA PONUDA VAŽI I ZA HOTELE

Ako imate hotel i želite goste koji se uvek vraćaju i šire dobru reč o kvalitetu vaših usluga, nudimo i vama ovaj specijalno dizajnirani servis koji će se savršeno uklopiti u vaš moderni pristup ugostiteljstvu.

Vi od nas dobijate jednu ili više LOYALTY kartica, a vaše mušterije udobnu, brzu i bezbednu vožnju do odredišta, kao i poštenu cenu pružene usluge i osiguranje da neće biti prevareni. Da li smo spomenuli i besplatni Wi-Fi? Kod nas se to podrazumeva. Ali, samo kod nas.

Kako ovo funkcioniše? Jednostavno, pošto je samo potrebno da gostu pri iznajmljivanju sobe na korišćenje date LOYALTY karticu kojom će on potom plaćati usluge Naxisa u vozilima sa POS terminalom.

Za sve vreme koliko je kartica kod gosta vi ćete imati punu kontrolu troškova, i to putem veb aplikacije koju smo razvili. Pri odjavljivanju iz hotela, gostu ispostavljate račun za karticu koju je koristio nakon čega je recepcionar anulira kako bi mogao da je izda drugom gostu.

Ako želite više informacija o uslugama i prednostima LOYALTY kartica molimo vas da pozovete naš call centar svakog radnog dana od 09h do 17h na brojeve telefona 011.35.65.057 i 066.8732.333, ili da nam pišete na business@naxis.rs.

Comments are closed.